Hulptroepen

Een compleet huis strippen valt niet mee – ook niet een heel kleintje, zoals het onze. Bak nummer twee zit ook tot de nok toe vol. Met de harde wind afgelopen weekend vlogen de plafondplaten nog net niet door de tuin. Ze zijn liefdevol afgedekt met het stukje kunstgras dat de oude bewoners op het plaatsje achter hadden liggen.

ZoeenBart     Lois

Bart & Zoë op zolder                            Lois in de tuin

Gelukkig zijn er hulptroepen, zoals collega Bob die een dag kwam helpen om de zolder te strippen en broer Dennis die op dag 1 al behang stond af te krabben. Ook doen we met plezier aan kinder- en schoonkinderarbeid. Dankzij Bart & Zoë, Lois en Max gaat het klussen veel sneller en is het een heel stuk gezelliger!

Max          Selfie

Max sloopt de garage        Selfie met stofmasker

Tijdens het klussen stuit je op van alles. Verborgen schatten, zoals Deurenheel oude kranten (16 mei 1959 is het voorlopige record) en prachtige oude deuren. Maar ook ‘sluipmoordenaars’ zoals katoenen (!) en creatief gekoppelde koperen elektradraden en een (deels) loden waterleiding … Alle gevaren worden eruit gesloopt. Alleen de schatten zullen in enige vorm terugkeren in het verbouwde huis. Maar zover zijn Super veiligwe nog niet: eerst nog wat verder slopen!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: