Verkocht!

Vrijstaand wonen op een mooie kavel, een moestuin, misschien zelfs een paar kippen … Het was lang onze droom en binnenkort wordt het werkelijkheid: op 1 februari worden we de trotse eigenaren van Bovenweg 171 in Sint Pancras.

Een ‘charmante’ woning, volgens de makelaar. Met ‘verrassende ruimtes’ maar ‘wel gedateerd’. We wisten: dat is makelaarstaal voor ‘trek je bankrekening leeg want je moet veel opknappen’. Maar eenmaal binnen vonden we dat ineens niet meer zo erg. Dit huisje voelde zelfs met het jaren zeventig interieur en de eikenhouten meubels als thuis. Wij waren verkocht.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: